Tanssikeitaan opetus, viikkotunnit syksy 2022

Kaikki kevään tunnit ovat pienryhmiä, joissa on maksimissaan tanssitunneilla 12 osallistujaa, pilates- ja kehonhuoltotunneilla 10 osallistujaa. Näin voimme säilyttää turvaetäisyyden osallistujien välillä.

Ethän tule flunssaoireisena tunnille. Jotta ryhmäkoot säilyvät, tunneille ilmoittaudutaan tuntikohtaisesti etukäteen, myös korvaustunneille. Tarkemmat ohjeet tartuntariskiä minivoivista tuntikäytännöistä saat ilmoittautuessasi.

Seuraamme THL:n ja Avin ohjeistuksia tartuntaturvallisuudesta. 

Lue tarkemmin Tanssikeitaan koronamenettelystä »

Tanssin opetus

Pilatesopetus

Tanssi-liiketerapia

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kevätkaudella2022 kurssit striimataan edelleen lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Lähiosallistumisessa noudatetaan koronatilanteen vaatimaa varautumista, katso tarkemmat tiedot  Tanssikeitaan koronaetiketista. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saa lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka kodin esineet muuttuvat kehonhuoltovälineiksi.

Hinnat ja maksut

Poissaolot ja tuntien korvaus

Tanssi-, Pilates- ja Huoltamo-tuntien poissaolojen korvaus onnistuu saman kauden aikana toisilla saman hintaisilla viikkotunneilla tai tietyin edellytyksin muiden lajien tunneilla ks. periaatteet.

Päivitetty 12.8.2022