Huoltamo tiiviskurssit kevät 2021


Tänä keväänä kurssit striimataan lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa.

Lähiosallistumisessa noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja turvaetäisyyksiä. Ohjaaja että asiakkaat käyttävät maskia. Jotta ryhmäkoot säilyvät, tunneille ilmoittaudutaan tuntikohtaisesti etukäteen. Tarkemmat ohjeet tartuntariskiä minivoivista tuntikäytännöistä saat ilmoittautuessasi.

Lue tarkemmin Tanssikeitaan koronamenettelystä »


Pituuden puolesta, lysähdystä vastaan

Lauantaina 13.2. klo 11—13. Hinta 40 €.

Kuinka säilyttää kehon pituus arjen kiireessä? Kurssilla keskitytään pään asennon merkitykseen koko kehon linjaukselle, spiraaliketjujen vahvistukseen ja kireyksien venytykseen. Erityisesti lonkankoukistajat venytetään ja lonkan ojentajia herätellään toimimaan. Mukana Tanssikeitaan kehonhuoltovälineet, jotka saat lainaksi kurssin ajaksi. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka kodin esineet muuttuvat kehonhuoltoväineiksi.


Rentoutusspesiaali

Lauantaina 6.3. klo 11—13. Hinta 40 €.

Millaiset keholliset toimet voivat edesauttaa autonomisen hermoston rentouttavan puolen toimintaa? Hengityksen kautta voi vaikuttaa viretilaa säätelevään vagushermoon. Liikkeen laatu vaikuttaa myös rentouttavasti tai aktivoivasti. Keskittyminen kehon aistimuksiin on myös tehoava tapa keskeyttää ajatusten vilistys ja siitä aiheutuva kehon viretilan turha nousu. Kireiden pintalihasten venytykset ja tuen etsiminen kehon ytimestä ovat myös mukana ohjelmassa.


Levolliset lavat

Lauantaina 10.4. klo 11—13. Hinta 40 €.

Lapoihin liittyy tärkeää lihaksistoa, jonka kautta käden ja keskivartalon liikesuunnat vaikuttavat toisiinsa. Kurssilla tutkimme mm. lapaluuhun liikesuuntia, yhteyksiä rintakehän etuosaan ja ylävatsaan ja lähestymme sitä kautta venytyksiä, rentoutusta ja kehon tuettua käyttöä. Koko kehon kokonaisuus lämmitetään ja venytetään myös.


Lantio liikkumaan

Lauantaina 8.5. klo 11—13. Hinta 40 €.

Tällä kurssilla erityistä huomiota saavat lantion tärkeät ja usein kireät osat: lonkankoukistajat, pakarat, loitontajat ja aukikiertäjälihaksisto. Kun kireä lihas pääsee venymään, se kykenee suorittamaan tärkeän tuki- ja liikuttamistehtävänsä paremmin. Kurssilla sekä lämmitellään että venytetään kireyksiä että etsitään keskustan lihasten tukemaa koko kehon liikettä.


Monipuolista kehon huoltoa ja huomiointia tiiviissä paketissa. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja sekä laitepilatessohjaaja, spiraalistabilisaatio-ohjaaja ja Taidekorkeakoulusta 2016 valmistunut tanssi-liiketerapeutti.

Jokaisella kurssikerralla kehonhuoltoa lähestytään teeman kautta. Koko keho tulee myös huomioitua joka kerralla ja kehon rentoutus sisältyy kursseihin. Voit lainata Tanssikeitaan välineitä kurssilla. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka kodin esineet muuttuvat kehonhuoltoväineiksi.

Paljousalennus

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 3 kertaa = 98 €, 4 kertaa = 130 €.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum mobiili- ja verkkomaksu, Edenredin Virikeseteli, Edenred mobiilimaksu,ePassi Sportti ja Kulttuuri, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

 

Päivitetty 5.1.2021