Huoltamo tiiviskurssit syksy 2021


Lue tarkemmin Tanssikeitaan koronamenettelystä »


Huoltamo-tiiviskurssit

Klo 11.00 – 13.00, kurssit 4.9., 2.10., 30.10. ja 4.12.
Ohjaaja Saara Soikkeli.
Hinta 130 € / 4 krt. Yksittäiskerran hinta 40 € / krt.


Monipuolista kehon huoltoa ja huomiointia tiiviissä paketissa. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja sekä laitepilatessohjaaja, spiraalistabilisaatio-ohjaaja ja Taidekorkeakoulusta 2016 valmistunut tanssi-liiketerapeutti.

Jokaisella kurssikerralla kehonhuoltoa lähestytään teeman kautta. Koko keho tulee myös huomioitua joka kerralla ja kehon rentoutus sisältyy kursseihin. Voit lainata Tanssikeitaan välineitä kurssilla. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka kodin esineet muuttuvat kehonhuoltoväineiksi.

Paljousalennus

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 3 kertaa = 98 €, 4 kertaa = 130 €.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum mobiili- ja verkkomaksu, Edenredin Virikeseteli, Edenred mobiilimaksu,ePassi Sportti ja Kulttuuri, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

 

Päivitetty 16.8.2021