Tlt-yksilötapaamiset

Tanssi-liiketerapian yksilötapaamiset ja tilauskurssit

Tanssi-liiketerapia soveltuu esimerkiksi oman kehollisuuden sekä kehollisten reaktioiden tutkimiseen, elämänmuutoksien käsittelyyn ja kivun kanssa elämiseen. Yksilötapaamisten työskentely on voimavarakeskeistä sekä kehon ja mielen yhteistyötä painottavaa. Välineinä ovat tanssi/liiketerapian monipuoliset keholliset ja liikkeelliset keinot sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Psykologisena viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Alkuhaastattelussa kartoitetaan yhdessä tapaamisten tavoitteita ja työskentelyotetta.

Tapaamiset sopimuksen mukaan arkisin ennen klo 16, kesto 1–1,5 h

Yksittäinen tapaamiskerta 75 € / h, alkuhaastattelu 45 €.

Tilauskurssit 

Sopimuksen mukaan koko Suomessa 

Tiiviskurssin aiheena voi olla työhyvinvointi, tutustuminen tanssiterapiaan, erilaiset kehoon ja hyvinvointiin liittyvät teemat, Bartenieff Fundamentals -esittely. Kurssin teema rakennetaan yhdessä tilaajan kanssa asiakasryhmälle sopivaksi. Hinta sovitaan erikseen kurssin laajuuden ja sijainnin perusteella. 

Yhteystiedot 

Mikäli haluat tarkempaa tietoa tai kiinnostuit osallistumaan niin ole hyvä ja ota yhteyttä. Saara Soikkeli, puh. 050 5171 675 tai sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi