Sari Mäkinen 

Sari Mäkinen

Musiikki eri muodoissaan on minulla ollut läsnä jo lapsesta asti. Tanssi, laulu ja soittotunnit kuuluivat arkeen. Myöhemmin matkustellessa kuulemani kiehtovat rytmit, ja länsimaisesta musiikista poikkeavat sävelkulut veivät minut lopulta itämaisen tanssin tunneille, ja sillä tiellä ollaan.

Itämaisessa tanssissa minua viehättää sen monipuolisuus ja loputtomat mahdollisuudet muuttua ja kehittyä. Tanssi voi olla herkkää ja naisellista tai reipasta ja mukaansatempaavaa, vastakohtia ja leikittelyä. Klassisesta tyylistä ja kansantansseista moderniin poppiin ja shaabiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Tanssinopettajana olen kannustava ja rento, haluan hyödyntää oppimaani ja välittää eteenpäin.Tunneillani panostetaan tanssin iloon, luovuuteen ja ryhmähengen luomiseen.

Olen tanssinut yli 25 vuoden ajan eri opettajien, niin kotimaisten kuin ulkomaisten johdolla, ja esiintynyt paljon erilaisissa kokoonpanoissa ja soolona. Kauimmin olen tanssinut itämaista tanssia, flamencoa 6 vuotta. Erilaiset intialaiset tanssilajit ja fuusiot ovat myös tulleet tutuksi matkan varrella. Rakastan tehdä koreografioita, lisäksi treenailen rytmejä ja darbukan eli arabialaisen rummun soittoa ahkerasti.