Huoltamo-teemat, kevät 2024

Sulavuutta ja rentoutta liikkeeseen

Huoltamo on monipuolista kehon huoltoa ja kehotietoisuutta tiiviissä paketissa. Teema antaa raamit kurssille, mutta joka kurssilla koko keho tulee harjoituksin ja venytyksin huomioitua. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja ja laitepilatessohjaaja sekä tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016).

Kurssit voidaan striimata ja tallentaa lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saat lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka voit muuntaa kuinka kodin esineitä kehonhuoltovälineiksi.

Jalkaterästä ylöspäin 27.1.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Jalkaterän asennon hahmottaminen ja lihastuen herättäminen vaikuttaa koko kehon linjaukseen. Kehon linjaus rakentuu jalkojen tuen varaan seisoma-asennossa. Kurssilla aloitamme koko kehon asennon tutkimisen ja kohennuksen jaloista, käytössä monipuoliset harjoitukset, hieronnat ja venytykset sekä Tanssikeitaan välineet.

Olkapääoivalluksia 2.3.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Olkapään lihastukeen ja liikeratoihin voivat vaikuttavat mm. rintakehän ja pään asento, alueen kireydet ja lihastuki sekä kehon kokonaisuus laajemminkin. Tällä kurssilla hahmotamme olkanivelen toimintaa ja lavan liikesuuntia ja etsimme kivuttomia liikemahdollisuuksia, välineinä liikekokeilut, venytykset ja vahvistavat harjoitukset. Teema liittyy koko kehon kokonaisuuteen, laajalti siis on luvassa harjoituksia ja venytyksiä.

Kyljet keveiksi 6.4.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Kylkiä voi ja kannattaa venyttää, vaikka kehostamme ei löydykään yhtä erityistä kylkilihasta. Kylkien kudoksilla on yhteys myös raajoihin ja hengityksemme liikuttaa niitä. Keskivartalon kierrot laittavat kyljetkin liikkeelle! Tämä kylkien tunnistamisesta aloittava kurssi laajenee siis koko kehon mukaan ottaviin harjoituksiin ja venytyksiin.

Leukanivel ja kumppanit 11.5.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Leukanivelen ympäristön jännityksillä on yhteyksiä mm. muihin pään lihaksiin, niskaan ja hartioihin ja myös muualle kehoon. Kurssilla opitaan tapoja rentouttaa ja venyttää leukaniveltä ympäröiviä kudoksia. Pään linjaukseen etsitään keinoja ja ylävartalo saa erityisen huolellisia harjoituksia ja venytyksiä ja tietenkin myös muu keho yhdistetään mukaan.

Paljousalennus 

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta 3 kertaa = 104 €, 4 kertaa = 136 €. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli, 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä.


Päivitetty 10.12.2023