Huoltamo-teemat, syksy 2024

Sulavuutta ja rentoutta liikkeeseen

Huoltamo on monipuolista kehon huoltoa ja kehotietoisuutta tiiviissä paketissa. Teema antaa raamit kurssille, mutta joka kurssilla koko keho tulee harjoituksin ja venytyksin huomioitua. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja ja laitepilatessohjaaja sekä tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016).

Kurssit voidaan striimata ja tallentaa lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saat lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka voit muuntaa kuinka kodin esineitä kehonhuoltovälineiksi.

Kädet ja koko keho 7.9.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €
Tällä kurssilla aloitetaan käsien tutkiminen ja kehonhuolto sormista alkaen ja painotetaan niiden yhteyksiä koko kehoon. Aihe liittyy koko kehon ja erityisesti ylävartalon ja pään kannatukseen sekä lapojen tuettuun toimintaan, mutta myös koko muu keho huomioidaan erilaisin harjoituksin tällä kurssilla.

Virkistävät veto ja työntö 5.10.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €
Raajojen yksi tärkeä tehtävä on vetää ja työntää vasten tukipintaa, vaikka konttorityön tuoksinassa näiden ominaisuuksien käyttö saattaa jäädä vähälle. Tule mukaan kurssille etsimään raajojen ja keskikehon yhteistyöllisiä harjoituksia ja venytyksiä, jotka virkistävät ja rentouttavat hermostoammekin.

Tasapainoinen keho 2.11.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €
Tasapainoon vaikuttavat hermoston, tasapainoaistin ja lihaksiston yhteistyö. Kehon syvien lihasten tuki on tasapainottelulle olennaista. Kurssilla tutkitaan tasapainon tykötarpeita niin tasapainoharjoituksin kuin kehon eri puolien lihastasapainoa hakien. Mukana sekä koko kehon venytyksiä että tasapainoa kehittäviä harjoituksia.

Levollinen lantionpohja 2.11.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €
Lantionpohjan rentous on olennaista sen oikea-aikaiselle toiminnalle. Kokeilemme kurssilla erilaisia tapoja rentouttaa lantionpohjaa, jotta se voisi myös aktivoitua silloin kun sitä tarvitsemme. Ja me kaikki todella usein tarvitsemme sitä, koska lantionpohja antaa tukea keskivartalolle, osallistuu hengitykseenkin ja tietenkin hoitaa pidätysfunktiota. Koko kehon integraatiota siis jälleen luvassa.

Paljousalennus 

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta 3 kertaa = 104 €, 4 kertaa = 136 €. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli, 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä.


Päivitetty 30.6.2023