Huoltamo-teemat, kevät 2023

Kymmenes Huoltamo-vuosi jatkuu!

Huoltamo on monipuolista kehon huoltoa ja kehotietoisuutta tiiviissä paketissa. Teema antaa raamit kurssille, mutta joka kurssilla koko keho tulee harjoituksin ja venytyksin huomioitua. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja ja laitepilatessohjaaja sekä tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016).

Kevätkaudellakin kurssit voidaan yhä striimata ja tallentaa lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saa lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, voit muuntaa kuinka kodin esineitä kehonhuoltovälineiksi.

Lantio, pohjasta alkaen 4.2.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Toivekurssin uusi tuleminen, osin uusin harjoituksin! Lantionpohjan tehtäviä on mm. tukea kaikkea liikettä ja osallistua apulihaksena hengitykseen. Jännitys lantionpohjassa on myös ongelma, siihen on tarjolla helppoja rentoutustapoja. Koko kehoa huomioivassa ja huoltavassa kurssissa lantionpohjan rooli muistetaan ilman ylenpalttista pinnistelyä. Meillä kaikilla on lantionpohja ja kurssi sopiikin kaikille, myös miehille.

Jalkojen yhteys koko kehoon 4.3.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Jalkaterien maakosketus ja jaloista lantioon kiinnittyvien lihasten toiminta heijastuvat koko kehon asentoon ja tukeen. Jalkojen tutkailu aloitetaan jalkaterän harjoituksilla ja edetään lonkan ojentajien, koukistajien, lähentäjien ja loitontajien kautta koko kehoon. Saatat jo kurssilla huomata, kuinka harjoitukset ja venytykset vaikuttavat mm. kävelytuntumaan.

Lapojen tuki ja vapautus 1.4.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Lapaluun moniulotteinen liike on yhteydessä käsivarren liikkeisiin sekä keskivartalon tukeen. Tällä kurssilla etsimme sekä tukea lavan liikkeisiin että vapautusta sen liikesuuntiin, molempia sopivassa suhteessa toisiinsa. Lavan lihastuki on yhteydessä myös lantioon asti ja kurssilla huomioidaankin koko keho erilaisin harjoituksin ja venytyksin.

Keveät kasvot ja pää 29.4.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Pää, kasvot, suu, silmät, purentalihakset ja näiden yhteydet muualle kehoon ovat kurssin keskiössä. Opit rentoutuksen ja harjoituksen tapoja, joita voit itse kotona tarpeen tullen käyttää. Samalla huollamme koko kehoa jaloista päälakeen.

Paljousalennus 

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 3 kertaa = 102 €, 4 kertaa = 134 €. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli, 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä.


Päivitetty 4.12.2022