Huoltamo-teemat, syksy 2023

Sulavuutta ja rentoutta liikkeeseen

Huoltamo on monipuolista kehon huoltoa ja kehotietoisuutta tiiviissä paketissa. Teema antaa raamit kurssille, mutta joka kurssilla koko keho tulee harjoituksin ja venytyksin huomioitua. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja ja laitepilatessohjaaja sekä tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016).

Kurssit voidaan striimata ja tallentaa lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saat lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka voit muuntaa kuinka kodin esineitä kehonhuoltovälineiksi.

Sulavuutta kehityksellisestä liikkeestä 2.9.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Ensimmäisen elinvuoden aikana me kaikki harjoittamme tärkeitä kehon liikekaavoja, jotka mahdollistavat mm. pystyasennon ja kävelyn. Kurssilla palataan näihin kehonsisäisiin kytkentöihin yksinkertaisten liikesarjojen kautta. Liikkeet alustavat myös koko kehon venytyksiä ja koko kehon integraatiota sulavampaan liikkumiseen.

Rentoutta ja venyvyyttä palloilla 30.9.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Tule kokemaan erilaisten pallojen monipuoliset mahdollisuudet kehonhuollossa! Voit käyttää erikokoisia palloja venytyksen, rentoutuksen ja kehon syvän tuen aktivoimisen apuna. Tanssikeitaan Redondo-pallot ja Togu-nystypallot ovat kurssilaisten käytössä koko kehon huomioivissa harjoituksissa.

Pallean kautta kehon kaveriksi 28.10.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Pallea on tärkein hengityslihas, jonka toiminnalla on yhteyksiä koko kehon kokonaisuuteen. Pallean toiminta on yhteydessä myös kehon viretilaan. Kurssin teemana ovat pallean toimintaa helpottavat rentouttamisen, venytyksen ja kehon tukemisen tavat. Koko keho huomioidaan kurssilla.

Kierron kautta venytykseen 2.12.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 44 €.
Kiertyminen muuttaa venytyksen kohdistumista samankin lihaksen eri osiin. Tällä kurssilla erityistä huomiota saavat yleisimmin kireät kehonosat: lonkankoukistajat, takareidet, selkä ja rintakehän etuosa. Kurssilla sekä venytetään kireyksiä että etsitään keskustan lihasten tukemaa kiertoa, joka sulavoittaa liikkumista.

Paljousalennus 

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 3 kertaa = 104 €, 4 kertaa = 136 €. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli, 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä.


Päivitetty 4.5.2023