Huoltamo syksy 2022

Kymmenes Huoltamo-vuosi alkaa!

Huoltamo on monipuolista kehon huoltoa ja huomiointia tiiviissä paketissa. Teema antaa raamit kurssille, mutta joka kurssilla koko keho tulee harjoituksin ja venytyksin huomioitua. Huoltamo on Saaran kehonhuoltokonsepti, joka rakentuu pitkälle asiakastyökokemukselle ja laajalle alan koulutukselle. Huoltamo sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja peruskuntoon katsomatta, sillä tunneilla sovelletaan erilaisia harjoituksia yksilöllisesti sopiviksi. Kurssit antavat monipuolisia ideoita omaan kotityöskentelyyn. Ohjaaja Saara Soikkeli on SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja sekä laitepilatessohjaaja ja tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016). 

Syyskaudellakin kurssit voidaan yhä striimata ja tallentaa lähikurssin lisäksi etäkurssiksi, valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva osallistumistapa. Seuraamme myös viranomaisohjeistusta tartuntaturvallisuudesta ja vähintäänkin hyvä käsihygienia seuraa mukana koko ajan. Harjoituksissa ja venytyksissä käytetään apuna pienvälineitä, jotka saa lainata kurssin ajaksi Tanssikeitaalta. Jos osallistut kurssiin etänä kotoa käsin, saat ohjeet kuinka kodin esineet muuttuvat kehonhuoltovälineiksi.

Hengittävät liikkeet 10.9.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Hengitys liikuttaa kehoamme ja kehon liike vaikuttaa hengitykseen. Hengityksen avulla voit kohdistaa venytystä. Lisäksi hengitys auttaa säätelemään vireystilaamme. Tällä kurssilla asetutaan kehon harjoitusten, venytysten ja rentouttamisen ääreen muistaen hengityksen läsnäolo ja mahdollisuudet.

Lantion herätys 8.10.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Lantio on kaiken keskellä kehossamme, sen kautta välittyy liike keskivartalon ja jalkojen välillä. Tällä tunnilla erityisesti lantio saa liikettä, venytystä ja rentoutusta ja koko keho on tietenkin mukana harjoituksissa.

Keho kiertymään lempeästi 5.11.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Keho on tarkoitettu kiertymään, niin selkärangasta kuin useista nivelistäkin. Tällä kurssilla muistutetaan kehoa ja hermostoa erilaisista kiertymismahdollisuuksista ja kierron tukemisesta. Tässä prosessissa myös venytykset tarjoutuvat luontevasti.

Kehon kohotus 3.12.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 42 €.
Kuinka löytää kehon noste arjen kiireessä? Kurssilla tutkitaan kehon linjausta, kehoa nostavien rakenteiden vahvistusta ja kireyksien venytystä. Erityisesti lonkankoukistajat venytetään ja lonkan ojentajia herätellään toimimaan. Myös päälle ja lavoille etsitään paikkaa, jossa ne voivat johdattaa kehoa kohotukseen.

Paljousalennus 

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 3 kertaa = 102 €, 4 kertaa = 134 €. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli, 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi. Ilmoittautuminen mielellään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä.


Päivitetty 5.9.2022