Tanssikeidas

Tanssikeidas

Peppina & Sirke Tanssikeidas on vanhin yhtäjaksoisesti toiminut itämaisen tanssin studio Helsingissä. Saara Soikkeli ja Sirke Seppänen perustivat Tanssikeitaan 1995 ja Peppina Lindfors on opettanut Keitaalla vuodesta 1998 lähtien. Haluamme Tanssikeitaalla tarjota kaikenikäisille harrastajille itämaisen tanssin ilmaisuvoimaa, kauneutta ja hyvää tekevää vaikutusta.

Tanssikeidas tarjoaa itämaisen tanssin opetusta vasta-alkajista edistyneisiin esiintyjiin sekä Pilatesta ja Huoltamoa kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille. Tiiviskursseilla opiskellaan mm. itämaista musiikkia, ilmaisutaitoa ja kehonhuoltoa. Vierailevat opettajat ja esiintyjät tarjoavat oppilaille oman alansa huippuosaamista.

Tanssikeidas on tuottanut useita kiitettyjä, sekä itämaisen tanssin perinteeseen kiinnittyviä että uusia uria aukovia tanssiessityksiä.

Tanssikeitaan opettajat kouluttavat itseään laajasti sekä tanssin, musiikin että kulttuurin alalla. He ovat sekä kotimaassa että ulkomailla tunnettuja ja tunnustettuja opettajia ja esiintyjiä.

Tanssikeitaan löydät Herttoniemestä, osoitteesta
Hiihtäjäntie 4