Tanssikeidas

Pilateksen tiiviskurssit


Kaikki kevään 2021 tunnit ovat pienryhmiä, joissa on pilates- ja kehonhuoltotunneilla maksimissaan 8 osallistujaa. Näin voimme pitää vähintään 1,5 metrin etäisyyden osallistujien välillä.

Ohjaaja käyttää kaikilla tunneilla hengityssuojaa, myös asiakkaiden on suositeltavaa käyttää omaa maskia jos terveydentila sen sallii. Jotta ryhmäkoot säilyvät, tunneille ilmoittaudutaan tuntikohtaisesti etukäteen, myös korvaustunneille. Tarkemmat ohjeet tartuntariskiä minivoivista tuntikäytännöistä saat ilmoittautuessasi.

Lue tarkemmin Tanssikeitaan koronamenettelystä »

Pilates etäjakso

Tiistaisin klo 19.00 – 20.00 (12.1. – 26.1.).
Kesto 3 x 60 min.

Tammikuun ylimääräisen pilateksen etätuntijakson hinta kevätkauden lähitunneille ilmoittautuneille on 55 €, pelkkien etätuntien hinta 66 €.

Etätuntiryhmän toteutuminen vahvistetaan viimeistään tunnin alkamista edeltävänä päivänä.

Ohjaaja SPY:n hyväksymä pilatesohjaaja Saara Soikkeli.

 

Laitepilateksen ensimmäisen kokeilutunnin tarjouskausi

Laitepilateksen ensimmäisen kokeilutuntinnin tarjoukset jatkuvat kevään lähituntikauden alkamiseen 31.1. asti.

Ensimmäinen yksityistunti pilateslaitteilla sinulle, joka osallistut koko kevätkaudeksi maksaa 50 €, ostettuna ennen kevätkauden alkua 31.1.2021. Muille kuin Tanssikeitaan asiakkaille tämä joulutaukotarjous on 60 € (normaalihinta 70 €). Aikoja on runsain mitoin tarjolla tammikuussa myös iltaisin, mutta voit myös käydä ostamasi tarjoustunnin myöhemmin keväällä. Varaa aika Saara Soikkelilta, etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi.

Lisää tietoa laitetunneista laitepilatessivulta

 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi

Ilmoittauminen kurssia edeltävään maanantaihin mennessä, jolloin kurssi vahvistetaan. Myöhemminkin voi ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa!

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssit pidetään Tanssikeitaan talossa osoitteessa Hiihtäjäntie 4.

Laskutus ja maksaminen

Tiiviskurssit laskutetaan viikkoa ennen kurssia, jolloin kurssin toteutuminen vahvistuu.

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli +, Tyky-online, ePassin SporttiPassi, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

Ohjaaja

Ohjaaja Saara Soikkeli on kokenut kehonhallinnan ammattilainen, joka on opiskellut mm. Teatterikorkeakoulun Flex-opintokokonaisuuden 2003, aloittanut Pilates-ohjaajaharjoittelijana 2003, valmistunut Pilates-ohjaajaksi 2005 ja Method Putkisto -ohjaajaksi 2008. Tanssi- ja liiketerapeutiksi Saara valmistui 2016.


Yksityistunnit

Tehokas tapa oppia alkeiskurssin ydinasiat tai paneutua juuri sinun kehollesi tärkeisiin teemoihin.
Hinta 65 € /h, 90 € /paritunti, 105 € /triotunti. Sovi aika ohjaajan kanssa!

Päivitetty 5.1.2021