Itämaisen tanssin klassikkojen kesä 2019

Kesätunneilla jälleen tanssin iloa ja taitojen hiomista ammattitaitoisten opettajien johdolla. Teematunneilla ei työstetä pitkiä koreografioita, vaan syvennytään itämaisen tanssin ydinasioihin ja useisiin tyylilajeihin perinteisten ja uudempien klassikkomusiikkien ja -tyylien siivittäminä. Mukana tanssisarjoja, musiikin tulkintaa ja vahvaa keskivartalotekniikkaa sekä kehoa huoltavat loppuvenyttelyt. Ohjaajat Saara Soikkeli, Peppina Lindfors ja Suvi Tuominen sekä Aino Rättyä ja mahdolliset vierailijat.
Hinnat: 12 x 1,5 h = 156 € / 10 x 1,5 h = 142 € / 6 x 1,5 h = 95 € / kertamaksu 20 €.


Maanantain monipuoliset haasteet

Klo 18.15-19.45 (27.5. - 12.8.). Kesto 12 x 1,5 h.

Tunnilla syventävää tekniikka- ja ilmaisuharjoittelua, keskitasosta eteenpäin, mukana myös haastavia variaatioita ja koreografianpätkiä. Kokeneet ohjaajat osaavat varioida harjoituksia niin, että pidemmänkin aikaa harrastaneille löytyy mielekästä tutkailtavaa, toisaalta vähemmän aikaa harrastaneet pääsevät myös mukaan sarjojen meininkiin. Kaikille yhtäläisesti tähdellistä on painon, tilan ja liikelaajuuksien syventävä tutkiminen.


Keskiviikon keskeiset perusteet

Klo 17.00 - 18.30 (29.5. - 14.8.). Kesto 12 x 1,5 h. Sopii kaikille alkeet hallitseville, keskittyy erityisesti tanssillisten perustaitojen hiomiseen ja keskivartalotekniikan vahvistamiseen. Tutummaksi tulevat niin itämaiselle tanssille tyypilliset liikesuunnat ja -laadut kuin tilassa liikkuminenkin. Tutustut myös erilaisiin itämaisen tanssin tyyleihin ja musiikkeihin. Sarjat varioidaan osallistujien taitojen mukaan.


Itämaisen tanssin kokeilualkeet

Lauantaina 31.8. klo 14.30 - 17.00.

Tule kokeilemaan itämaisen tanssin liikekieltä ja kokemaan tanssin, samalla vahvistat ja notkistat keskivartaloasi. Mainio musiikki tempaa mukaan iloiseen meininkiin.
Ohjaaja Suvi Tuominen. Hinta 35 € / 2,5 h.

 

Avoimet ovet ja kokeilutunnit lauantaina 24.8.

Tervetuloa tutustumaan Tanssikeitaaseen ja eri lajien tunteihin klo 11.00 - 14.00!
Tai tule vaikka kahville tai teelle ja samalla katsastamaan, olisiko Tanssikeidas juuri sopiva vuokratila sinun liikuntaharjoitteluusi tai juhlatilaisuuteen. Kenties ihastut uuteen liikuntalajiin!

Kello 11 - 11.45 pilates: perusharjoituksia pienvälineiden avulla

Kello 12 - 12.45 itämainen tanssi: kaunis etnolaji vahvistaa ja notkistaa keskivartaloa

Kello 13 - 13.45 Huoltamo: monipuolista kehonhuoltoa ja somaattisia menetelmiä, päivän teemana harjoitukset ja hieronnat nystypalloilla.

 

Rento kesän lopetus lauantaina 24.8.

Somaattisen liikkeen ja tanssin tiiviskurssi la 24.8. klo 14.30 - 17.30.
Kurssilla tutustutaan tanssiliiketerapian kehollisuutta syventäviin harjoituksiin ja haetaan osallistujien omaa liikeilmaisua pienen ryhmän rennossa ilmapiirissä. Tanssitaidottomat ja liikkuvaiset, uteliaat ja ujot tervetuloa tutustumaan meille kaikille sopivaan somaattiseen ja kehoterapeuttiseen liikkeeseen! Ohjaaja Saara Soikkeli, tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2016). Hinta 45 €.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi

Tai kurssien opettajat

Peppina Lindfors 044 3030 242, sähköposti etunimi.sukunimi@solmu.fi
Suvi Tuominen 040 968 3663, sähköposti etunimi.sukunimi@hotmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssit laskutetaan viikkoa ennen kurssia, jolloin kurssin toteutuminen vahvistuu. Myöhemminkin voit ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa.

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum mobiili- ja verkkomaksu, Edenredin Virikeseteli, Edenred mobiilimaksu, Tyky+, Tyky-online, ePassi Sportti ja Kulttuuri, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.


Poissaolot ja tuntien korvaus

Tanssi-, Pilates- ja Huoltamo-tuntien poissaolojen korvaus onnistuu saman kauden aikana toisilla saman hintaisilla viikkotunneilla tai tietyin edellytyksin muiden lajien tunnilla ks. periaatteet

Lomapäivät ja ohjelmamuutokset

Lomapäivät ja ohjelmamuutokset on koottu omalle sivulle seurannan helpottamiseksi.


Päivitetty 13.5.2019