Tanssikeidas

Tanssi-liiketerapia syksy 2018


Tanssi-liiketerapia kuuluu luoviin terapioihin. Siinä itseä ja elämäntilannetta tarkastellaan kehon, tanssin ja liikkeen kokemusten kautta. Tanssi-liiketerapia voi olla joko yksilö- tai ryhmäterapiaa, se soveltuu kaikille ikäryhmille eikä osallistuminen vaadi tanssillisia tai liikunnallisia ennakkovalmiuksia.

Kehossa kotona -tiiviskurssit sunnuntaisin

Näillä teemallisilla kursseilla lähestytään kokemuksellista kehoa erilaisten liikkeellisten harjoitusten kautta, tutkivasti ja leikillisestikin. Painotus on omassa kokemuksessa ja oivalluksessa ennemmin kuin yhtenäisessä suoritustavassa. Myös kuvallinen ja kirjallinen ilmaisumahdollisuus on mukana. Jokainen kerta päättyy rentoutukseen.

Keskustan voima su 23.9. klo 11.00 - 13.30

Mikä on kehon keskusta? Miten tukeutua siihen? Mitä tekemistä tällä voisi olla arjen kokemusten kanssa? Tervetuloa tutkimaan liikkeellisesti kehon keskustan ja ääriosien yhteistyötä.

Rajalla su 21.10. klo 11.00 - 13.30

Mitkä ovat kehoni rajat? Miten rajojen selkeytys voi vaikuttaa itseen, hengitykseen tai mielialaan? Kurssilla tutkitaan omaa kehollisuutta helppojen liikeharjoitusten kautta rajojen teeman viitoittamilla poluilla.

Talven valoa su 18.11. klo 11.00 - 13.30

Mitä kehoni ja mieleni tarvitsee hämäryyden lisääntyessä? Millainen liike palvelee kehoani marraskuun valossa? Anna itsellesi aikaa asettua itsesi ja kehosi ääreen tanssiterapeuttisten harjoitusten parissa, syksyn hiljalleen vaihtuessa talveksi.

Hinta 100 € / 3 krt. Yksittäiskerran hinta yksitt. 40 € / krt. Jokainen kerta 2,5 h.

 

Yksilötapaamiset

Sopimuksen mukaan arkisin ennen klo 16, kesto 1-1,5 h

Tanssi/liiketerapia soveltuu esimerkiksi oman kehollisuuden sekä kehollisten reaktioiden tutkimiseen, elämänmuutoksien käsittelyyn ja kivun kanssa elämiseen. Yksilötapaamisten työskentely on voimavarakeskeistä sekä kehon ja mielen yhteistyötä painottavaa. Välineinä ovat tanssi/liiketerapian monipuoliset keholliset ja liikkeelliset keinot sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Psykologisena viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Alkuhaastattelussa kartoitetaan yhdessä tapaamisten tavoitteita ja työskentelyotetta.

Yksittäinen tapaamiskerta 70 € / h, alkuhaastattelu 35 €.

 

Tilauskurssit

Sopimuksen mukaan koko Suomessa

Tiiviskurssin aiheena voi olla työhyvinvointi, tutustuminen tanssiterapiaan, erilaiset kehoon ja hyvinvointiin liittyvät teemat, Bartenieff Fundamentals -esittely. Kurssin teema rakennetaan yhdessä tilaajan kanssa asiakasryhmälle sopivaksi. Hinta sovitaan erikseen kurssin laajuuden ja sijainnin perusteella.

 

Tapaamisten paikka on Tanssikeidas, Hiihtäjäntie 4, Herttoniemi. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua Saara Soikkelille etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi, 050 5171675.

Kurssien ohjaaja Saara Soikkeli on tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016), tanssinopettaja ja pilatesohjaaja.

Hinnat ja maksut

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Edenred mobiilimaksu, Tyky+, Tyky-online, ePassi Sportti ja Kulttuuri, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

Lomapäivät ja ohjelmamuutokset

Lomapäivät ja ohjelmamuutokset on koottu omalle sivulle seurannan helpottamiseksi.

Päivitetty 7.10.2018