Tanssikeidas

Tanssi- ja liiketerapia

Tanssi- ja liiketerapia kuuluu luoviin terapioihin. Siinä itseä ja elämäntilannetta tarkastellaan kehon, tanssin ja liikkeen kokemusten kautta. Tanssi- ja liiketerapia voi olla joko yksilö- tai ryhmäterapiaa, se soveltuu kaikille ikäryhmille eikä osallistuminen vaadi tanssillisia tai liikunnallisia ennakkovalmiuksia.

Valmistuin tanssiliiketerapeutiksi Taidekorkeakoulusta 2016 ja suuntaudun ryhmissä ennaltaehkäisevään itsetuntemus- ja voimavaratyöskentelyyn kehollisuuden ja luovuuden välityksellä. Tapaamisissa käytössämme ovat tanssiliiketerapian monipuoliset harjoitukset sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Olen työskennellyt äitien ja vauvojen, työikäisen ja iäkkäämmän aikuisväestön kanssa sekä mielenterveyskuntoutujan tukena.

Liikkeessä vauvan kanssa

Torstaisin 7.9. – 23.11. klo 13.30 – 14.15

Raskaus ja synnytys mullistavat kehoa ja elämää monin tavoin. Millaista liikettä kehosi kaipaa uudessa tilanteessa? Millaisilla tavoilla vauva voi olla liikkeessä läsnä? Ryhmässä kokeillaan uteliaasti ja lempeästi erilaisia uuteen tilanteeseen sopivia liikkeen tapoja (innoituksena mm. pilates, itämainen tanssi, luova liike). Ryhmä tarjoaa myös keskittynyttä aikaa vauvan kanssa ja mahdollisuuden tavata muita samassa tilanteessa olevia äitejä. Ryhmä on suunnattu äideille noin 3-6 kk ikäisine vauvoineen.

Hinta 80 € / 10 krt.

 

Yksilötapaamiset

Sopimuksen mukaan arkisin ennen klo 16, kesto 1-1,5 h

Tanssi/liiketerapia soveltuu esimerkiksi oman kehollisuuden sekä kehollisten reaktioiden tutkimiseen, elämänmuutoksien käsittelyyn ja kivun kanssa elämiseen. Yksilötapaamisten työskentely on voimavarakeskeistä sekä kehon ja mielen yhteistyötä painottavaa. Välineinä ovat tanssi/liiketerapian monipuoliset keholliset ja liikkeelliset keinot sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Psykologisena viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Alkuhaastattelussa kartoitetaan yhdessä tapaamisten tavoitteita ja työskentelyotetta.

Yksittäinen tapaamiskerta 70 € / h, alkuhaastattelu 35 €.

 

Tilauskurssit

Sopimuksen mukaan koko Suomessa

Tiiviskurssin aiheena voi olla työhyvinvointi, tutustuminen tanssiterapiaan, erilaiset kehoon ja hyvinvointiin liittyvät teemat, Bartenieff Fundamentals -esittely. Kurssin teema rakennetaan yhdessä tilaajan kanssa asiakasryhmälle sopivaksi. Hinta sovitaan erikseen kurssin laajuuden ja sijainnin perusteella.

 

Tapaamisten paikka on Tanssikeidas, Hiihtäjäntie 4, Herttoniemi. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua tanssiliiketerapeutti Saara Soikkelille etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi, 050 5171675.

Hinnat ja maksut

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli +, Tyky-online, ePassin SporttiPassi, Eazybreak, Benify. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

Syksyn 2017 lomapäivät

Saaran lomat

- ke 13.9. Huom! Aamun Pilates ja huoltamo normaalisti, iltatunnit lomalla.
- pe 20.10.
- ma 23.10.
- ti 31.10.
- ke 1.11. Huom! Vain aamuryhmä, ilta 18.15 pidetään normaalisti
- ke 6.12. Huom! Keskiviikon kausi loppuu 20.12. klo 18.15 Pilates-tunnin osalta
- to 7.12.
- pe 8.12.

Syksyn 2017 lomapäivien täydennykset ja muutokset sekä ohjelmamuutokset julkaistaan verkkosivuilla, Tanssikeitaan Facebook-sivuilla ja Tanssikeitaan ilmoitustaululla, seuraathan niitä.

Päivitetty 10.11.2017