Tanssikeidas

Tanssi- ja liiketerapia

Tanssi- ja liiketerapia kuuluu luoviin terapioihin. Siinä itseä ja elämäntilannetta tarkastellaan kehon, tanssin ja liikkeen kokemusten kautta. Tanssi- ja liiketerapia voi olla joko yksilö- tai ryhmäterapiaa, se soveltuu kaikille ikäryhmille eikä osallistuminen vaadi tanssillisia tai liikunnallisia ennakkovalmiuksia.

Valmistuin tanssiliiketerapeutiksi Taidekorkeakoulusta 2016 ja suuntaudun ryhmissä ennaltaehkäisevään itsetuntemus- ja voimavaratyöskentelyyn kehollisuuden ja luovuuden välityksellä. Tapaamisissa käytössämme ovat tanssiliiketerapian monipuoliset harjoitukset sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Olen työskennellyt äitien ja vauvojen, työikäisen ja iäkkäämmän aikuisväestön kanssa sekä mielenterveyskuntoutujan tukena.

TLT Liikkeessä vauvan kanssa

Torstaisin 7.9. – 23.11. klo 13.30 - 14.15 vanhempi & 3-6 kk vauva.

Äitien ja noin vauvojen yhteinen tanssi-, liikkumis- ja rentoutushetki, jossa kokeillaan molemmille sopivia liikkumisen tapoja sekä tuetaan kehollista vuorovaikutusta sekä äitien voimavaroja. Alkuhaastattelu kartoittaa osallistujien tarpeet.

Hinta 80 € / 10 x 45 min.

 

Kehon kanssa keskustellen -työpajat

Lauantaina 9.9. ja 11.11 klo 13.30 - 16.00

Tanssi-liiketerapian työskentelytapoja käyttävässä työpajassa mielenkiinnon kohteena on kokemus omasta kehosta, lähtien liikkeelle erilaisista kehollisista teemoista. Tutkailemme ja kokeilemme liikettä musiikilla ja ilman, yksin ja yhdessä, omaan kokemiseen ja oivallukseen keskittyen. Liikekokeilujen tienviittoina ovat erityisesti Bartenieff Fundamentals –liikkeistö ja periaatteet. Työpajat on suunnattu kaikille kehollisesta työskentelystä kiinnostuneille aikuisille, mitään ennakkotaitoja ei tarvita.

Hinta 40 € / yksi 2,5 h työpaja.

 

Yksilötapaamiset syksyllä 2017

Sopimuksen mukaan arkisin ennen klo 16 1-1,5 h kerrallaan

Yksilötapaamisten työskentely on voimavarakeskeistä sekä kehon ja mielen yhteistyötä painottavaa. Psykologisena viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Tanssi- ja liiketerapian keinoin voi esimerkiksi tarkastella elämänmuutoksia, saada tukea kivun kanssa elämiseen ja tutkia omaa kehollisuutta sekä kehollisia reaktiota. Alkuhaastattelussa kartoitetaan yhdessä tapaamisten tavoitteita ja työskentelyotetta.

 

Tapaamisten paikka on Tanssikeidas, Hiihtäjäntie 4, Herttoniemi. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua tanssiliiketerapeutti Saara Soikkelille etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi, 050 5171675.

Hinnat ja maksut

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli +, Tyky-online, ePassin SporttiPassi, Eazybreak, Benify. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

Päivitetty 21.5.2017