Tanssikeidas

Pilateksen ja Huoltamon tiiviskurssit syksyllä 2017


Pilates-alkeet

Lauantaina 2.12. klo 13.30-16.30

Yhden päivän tehoalkeiskurssilla perehdyt pilateksen peruskäsitteisiin ja liikkeiden oikeaan suoritustapaan, löydät ryhdin ja syvät lihakset.

Hinta 58 €.
SPYn hyväksymä pilatesohjaaja Saara Soikkeli ohjaa alkeiskursseja myös yksityis- ja pienryhmätunteina, kysy lisää!


Huoltamo-tiiviskurssit lauantaisin

Pääasiana pää

Lauantaina 9.9. klo 11-13. Hinta 38 €
Pään kannatus vaikuttaa selkärangan kautta koko kehoon. Tällä kurssilla tutkitaan ja kokeillaan ratkaisuja siihen, miten pään ja ylävartalon asentoon sekä kasvo- ja purentalihaksiin voi vaikuttaa. Myös silmien rentoutus ja virkistys sekä katseen suuntaamisen merkitys ryhdille on ohjelmassa. Koko keho tulee myös huomioitua kurssilla.

Notkeutta niveliin

Lauantaina 30.9. klo 11-13. Hinta 38 €
Tällä kurssilla lähdetään liikkeelle nivelten liikkuvuuden kautta ja autetaan kehoa löytämään luontaiset liikeratansa käyttämällä osan aikaa yksinkertaisia välineitä hyväksi. Mobilisointiharjoittelu luo myös hyvän pohjan venytyksille ja sopii kaikille, erityisesti staattista konttorityötä tekeville ja yksipuolisen harjoittelun jäykistämille. Koko keho käydään lävitse erilaisissa asennoissa, toisinaan venytyksiin pysähtyen.

Olkapääoivalluksia

Lauantaina 11.11. klo 11-13. Hinta 38 €
Olkapään lihastukeen ja liikeratoihin vaikuttavat mm. rintakehän asento, rinnan ja lihaskireydet sekä olkanivelen kiertäjäkalvosimen sekä lavan ympäristön lihasten toimivuus. Tällä kurssilla hahmotamme olkapään kivuttomia liikemahdollisuuksia ja etsimme toimivaa lihastukea sekä olkanivelen kannalta tärkeitä venytyksiä. Koko kehon kokonaisuus lämmitetään ja venytetään myös.

Nystypallo harjoitus- ja hierontavälineenä 2.12.

Lauantaina 2.12. klo 11-13. Hinta 38 €
Tule kokemaan kuinka monipuolisia hierontoja ja harjoituksia nystypallojen avulla voi toteuttaa! Tanssikeitaan joustavat nystypallot ovat kurssilaisten käytössä koko kehon huomioivissa harjoituksissa.

Paljousalennus

Kun maksat vähintään 3 Huoltamoa kerralla, hinta on 32 € / kerta eli:
- 3 kertaa = 96 €,
- 4 kertaa = 128 €

 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi

Ilmoittautuminen viimeistään kurssia edeltävään maanantaihin mennessä. Myöhemminkin voi ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa!

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssit pidetään Tanssikeitaan talossa osoitteessa Hiihtäjäntie 4.

Laskutus ja maksaminen

Tiiviskurssit laskutetaan viikkoa ennen kurssia, jolloin kurssin toteutuminen vahvistuu.

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli +, Tyky-online, ePassin SporttiPassi, Eazybreak, Benify. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ohjaaja

Ohjaaja Saara Soikkeli on kokenut kehonhallinnan ammattilainen, joka on opiskellut mm. Teatterikorkeakoulun Flex-opintokokonaisuuden 2003, aloittanut Pilates-ohjaajaharjoittelijana 2003, valmistunut Pilates-ohjaajaksi 2005 ja Method Putkisto -ohjaajaksi 2008. Tanssi- ja liiketerapeutiksi Saara valmistui 2016.


Yksityistunnit

Tehokas tapa oppia alkeiskurssin ydinasiat tai paneutua juuri sinun kehollesi tärkeisiin teemoihin.
Hinta 60 € /h, 75 € /paritunti, 90 € /triotunti. Sovi aika ohjaajan kanssa!

Päivitetty 4.9.2017